TEČAJ ODRŽIVA UPORABA PESTICIDA

Poštovani korisnici kartice za kupovinu zaštitnih sredstava,

Obavještavamo sve polaznike koji su položili ispit iz osnovne izobrazbe tečaja za sigurno rukovanje pesticidima, organiziranog od strane Instituta za poljoprivredu i turizam da  istječe petogodišnje razdoblje valjanosti iskaznice (03.05.2020. je bio rok isteka).

Sukladno Pravilniku o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pasticida članak 14. Stavak 6. Svi polaznici moraju nakon pet godina odslušati 5 nastavnih sati Dopunske izobrazbe i time steći uvjete za produženje iskaznice.

Sukladno navedenom obavještavamo sve polaznike grupe koja je položila ispit u Općini Kaštelir Labinci u proljeće 2015. da dođu na dodatnu nastavu koja će biti održana u NEDJELJU 12.07.2020. u 12,00 sati u dvorani zajednice Talijana u Labincima.

Cijena izobrazbe za dopunsku nastavu je 200,00 kn što uključuje nastavu i naknadu za izdavanje iskaznice te se plaća na licu mjesta. 

Više pročitajte na http://www.iptpo.hr/index.php/dokumenti/natjecaj-za-radna-mjesta/87-staticno/361-izobrazba-pesticidi

NIJE POTREBNO SE UNAPRIJED PRIJAVLJIVATI.  Svi polaznici moraju doći u 11,00 sati i na uvid donijeti staru iskaznicu, osobnu iskaznicu i morati će potpisati prijavnicu za slušanje dopunske izobrazbe koja će biti već ispunjena od strane Instituta za poljoprivredu i turizam. 

 

Prilozeni dokumenti

  • TEČAJ ODRŽIVA UPORABA PESTICIDA Raspored_Kaštelir_Labinci 11.07.2020
    • TEČAJ ODRŽIVA UPORABA PESTICIDA Raspored_Kaštelir_Labinci 11.07.2020 Download: