OPĆINA KAŠTELIR-LABINCI SUFINANCIRA TROŠKOVE NABAVKE POMOĆNIH I NASTAVNIH SREDSTVA UČENICIMA

POZIV

Jedinstveni upravni odjel poziva sve roditelje učenika da ispune i dostave ispunjene obrasce za sufinanciranje troškova nabave dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava i ostalog školskog pribora a sve sukladno odredbama Odluke o sufinanciranju troškova za nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava i ostalog školskog pribora za osnovnu školu za 2021/2022. godinu Općine Kaštelir-Labinci – Castelliere-S. Domenica („Službene novine Općine Kaštelir-Labinci – Castelliere-S. Domenica“ broj 05/2021).

Dopunskim i pomoćnim nastavnim sredstvima podrazumijevaju se radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za tehnički, likovna mapa, atlasi, i udžbenici izbornih predmeta, a pod ostalim školskim priborom podrazumijevaju se bilježnice za pisanje, školske torbe, pernice, pribor za pisanje, likovni pribor, geometrijski pribor, kalkulatori, omoti, oprema za tjelesni odgoj i obuća.

Sufinanciraju se troškovi nabave dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava i ostalog školskog pribora u iznosu maksimalno:

  • 150,00 kuna za učenike razredne nastave (1-4 razred),
  • 250,00 kuna za učenike predmetne nastave (5-8 razred),

odnosno za koji iznos dostave odgovarajući račun. Račun može biti i veći, ali se odobrava maksimalno do gore navedenih iznosa.

Prilozeni dokumenti

  • ZAHTJEV-ZA-OSTVARIVANJE-PRAVA-NA-POMOC-ZA-TROSKOVE-NABAVKE--SK.-PRIBORA-I-MATERIJALA-ZA-UCENIKE 2021
    • ZAHTJEV-ZA-OSTVARIVANJE-PRAVA-NA-POMOC-ZA-TROSKOVE-NABAVKE--SK.-PRIBORA-I-MATERIJALA-ZA-UCENIKE 2021 Download: