Filtriranje

ZBOG KORONE OGRANIČENO JE ZADRŽAVANJE NA ULICAMA I DRUGIM JAVNIM POVRŠINAMA

ZBOG KORONE OGRANIČENO JE ZADRŽAVANJE NA ULICAMA I DRUGIM JAVNIM POVRŠINAMA

ZBOG KORONE OGRANIČENo je zadržavanje na ulicama i drugim javnim površinama

Od 21.03.2020. definira se kretanje na javnim površinama te obavještavamo vas kako je:
1.    za provođenje mjera glavna snaga stožerima su policijski službenici koji će upozoravati građane i upućivati iste na samozaštitno ponašanje i pridržavanje naloženih mjera.
2.   radi provođenja mjera svi stožeri civilne zaštite dužni su organizirati ispomoć policijskim službenicima na način da odmah uključe operativne snage civilne zaštite, (vatrogastvo i HGSS) tako da isti patroliraju naseljenim mjestima te prilikom uočavanja građana koji se ne pridržavaju mjera, iste upozore, a nakon njihovog upozorenja ukoliko se isti ogluše o upozorenje, o tome obavijeste policiju.
3.   pripadnici civilne zaštite i operativnih snaga CZ , prilikom postupanja, moraju biti u službenim odorama ili sa vidno istaknutim obilježjima CZ.


STOŽER CZ Grada Poreča i općina Poreštine naredio je vatrogasnim snagama PVZ POREČ  patroliranje u suradnji sa POLICIJOM POREČ u naseljenim mjestima  Poreštine i kontrolu pridržavanja naloženih mjera 21.03.2020. godine u 16 sati i 30 minuta. Patroliranje će se vršiti svakog dana u dogovoru sa načelnikom stožera CZ.

 

NAČELNIK STOŽERA

Denis Matošević