grb
Filtriranje

U subotu, 21.7.2018. ROMANCE & WINE u Kašteliru

U subotu, 21.7.2018. ROMANCE & WINE u Kašteliru

Ove subote, 21. srpnja s početkom u 21 sat u slikovitom parku centra Kaštelir održat će se prvo izdanje ambijentalnog koncerta Romance & wine in Kaštelir, na kojem prvi puta zajednički talent i snage udružuju svestrani istarski kantautor Bruno Krajcar i poznata pop pjevačica Vanna, najavila je na konferenciji za novinare vanjska suradnica turističke zajednice dr.sc. Romina Sinosich, u društvu načelnika općine Enija Jugovca te Bruna Krajcara.

Istaknuvši kako je koncert organiziran u zajedničkoj suradnji općine i turističke zajednice, Sinosich je najavila ležernu i romantičnu večer, koja je zamišljena kao druženje s publikom, intiman duet koji je otvoren publici.

Načelnik općine Enio Jugovac izrazio je zadovoljstvo ovogodišnjim odabirom novih manifestacija, te istaknuo prisustvo lokalnih proizvođača vina čije će vrhunske kapljice upotpuniti doživljaj; moći će se uživati u vinima Cossetto, Legović, Kocijančić te domaćim rakijama Istarske kapljice.

U Vannino i svoje ime, Bruno Krajcar zahvalio je na ukazanom povjerenju u otvaranju nove manifestacije te najavio ležernu atmosferu, uz poznate ali i manje poznate pjesme, koje će izvesti na umjetničkoj razini, uz minimalnu instrumentalnu pratnju te s puno emocija u tekstu. U repertoaru su predviđene stare i nove poznate balade, uz nekoliko nikad javno izvedenih.

Ova glazbena poslastica, simbolično će otvoriti „novu stranicu“ kaštelirskog turizma i događaja, te označiti početak kvalitativnog uspona turističkih sadržaja u općini.


porestina.info