grb

Rukomet (muški)

Muški rukometni klub  “ 28 APRIL” Kaštelir  

Muški rukometni klub postojao je u Kašteliru već 1967.god.i trajao je sve do 1995. god. Najprije je to bio MRK “ 28.april”, a zatim MRK “Mladost”. Nekolicina entuzijasta ponovno je aktivirala muški rukomet osnivajući 14.4.2008. MRK “28.april” Kaštelir.
                
Klub je u kratkom vremenu okupio 70-tak članova od kojih je 48 natjecatelja u službenim natjecanjima županije i republike, a 16 veterana koji sudjeluju na raznim prijateljskim turnirima diljem Istre. Ostalo su članovi koji podupiru i pomažu klub u svim njegovim funkcijama. U radu kluba vrlo aktivno sudjeluju i roditelji mladih članova. Članovi kluba, rođeni 1998. i mlađi, sudjeluju na prvenstvu Hrvatske u MINI RUKOMETU za 2009. Treninzi se, zahvaljujući novoj dvorani u Kašteliru, odvijaju svakodnevno.

Djelatnosti kluba su poticanje i razvijanje rukometnog sporta; organiziranje rukometne škole za mlađe uzraste; organiziranje i provođenje treninga za sve kategorije rukometaša; organiziranje utakmica; unapređivanje stručnog rada u klubu te ostale djelatnosti utvrđene Statutom  

Kontakt osoba: Mirko Rinaldis- tajnik
Telefon 091 7880284 e-mail: mirko.rinaldis@pu.t-com.hr 
 www.mrk-28april.hr