grb

Boćanje

Boćarski klub “Santa Domenica”Labinci

Klub je osnovan 1990 godine i trenutno ima 30-tak članova. Ovaj nekadašnji Hrvatski prvoligaš sada igra u Drugoj Hrvatskoj ligi , a organizator je prestižnog međunarodnog turnira parova “Velika nagrada Istre” koji svake godine okupi oko 100 parova iz cijele Europe. Osim treninga , u klubu je organizirana i škola boćanja. Klub ima vlastite prostorije i zatvoreno igralište.

Djelatnost kluba je okupljanje članova radi bavljenja boćarskim športom; stvaranje uvjeta za stručan i sustavan rad koji će omogućiti pravilnu selekciju i napredovanje svih uzrasta igrača u boćarskom športu; sudjelovanje u ligaškim, kup i drugim takmičenjima i športskim manifestacijama; razvijanje aktivne suradnje i sportskih odnosa sa ostalim športskim udrugama i klubovima te poduzimanje aktivnosti korisnih za unapređenje boćarskog športa i tjelesne kulture uopće

Kontakt osoba: Silvio Katarinčić Telefon: 098 334 549  
 
  

Boćarski klub “KAŠTELIR”Kaštelir

Najstariji boćarski klub Kaštelištine osnovan je 1974 godine i broji 30 članova koji nastupaju u 3.Istarskoj boćarskoj ligi. U sklopu kluba djeluju i veterani koji se natječu u boćarskoj ligi ZBK Poreč. Klub ima vlastite prostorije i igralište u centru Kaštelira.

Djelatnost kluba je planiranje rada i razvitka boćarskog športa; organiziranje i provođenje redovnih sustavnih treninga aktivnih članova radi pripreme za natjecanja; skrb o izgradnji i održavanju boćališta na području djelovanja kluba; poduzimanje mjera i stvaranje uvjeta za unapređenje stručnog rada; skrb o stvaranju materijalnih i financijskih uvjeta za normalan rad kluba.

Kontakt osoba: Valter Bratović Telefon: 098 421 676  

Boćarski klub “Kaštelir-Labinci 2000”Labinci 127, Kaštelir

Klub je osnovan 2000 godine te okuplja ljubitelje boća i zajedničkih druženja Moto kluba je da nisu bitni samo samo sportski rezultati nego i dobri međuljudski odnosi. Trenutno ima 13 članova koji aktivno treniraju i natječu se u Prvoj županijskoj ligi.

Djelatnost kluba je unapređivanje i promicanje boćarskog športa; organiziranje boćarskih natjecanja; sudjelovanje u boćarskim natjecanjima i manifestacijama; organiziranje boćarske škole; suradnja sa drugim boćarskim klubovima i športskim organizacijama

Kontakt osoba: Danilo Krizmanić Telefon: 098 255 153