OBAVIJEST O ISPUNJAVANJU ANKETNOG LISTIĆA ZA VINARE I VINOGRADARE

Lokalna akcijska grupa (LAG) „Sjeverna Istra“, u suradnji s Veleučilištem u Rijeci i Poljoprivrednim odjelom u Poreču, započela je s provedbom projekta „Uvod u upravljanje pokrovnim usjevima u vinogradu“. Naime, u svibnju 2017. godine LAG-u „Sjeverna Istra“ dodijeljena su sredstva Istarske županije u sklopu Javnog natječaja za financiranje projekata/programa udruga u okviru Programa javnih potreba poljoprivrede, šumarstva, lovstva, ribarstva i vodoprivrede Istarske županije za 2017. za provedbu spomenutog projekta.

 

Riječ je o projektu čiji je glavni cilj upoznavanje vinara i vinogradara LAG područja s metodama pokrovnih usjeva i zatravljivanja međurednog tla u vinogradima.

 

LAG upravo započinje s prvom aktivnošću projekta, odnosno anketiranjem vinara i vinogradara koji djeluju na području LAG-a „Sjeverna Istra“ kako bi se utvrdila opća informiranost o temi projekta te razina interesa i spremnosti za korištenjem navedenih metoda.

 

Kako bi projekt bio što uspješniji potrebno je sudjelovanje vinara i vinogradara te vas stoga molimo da objavite vijest na vašim web stranicama kako bi potakli vinare i vinogradare sa svog područja na ispunjavanje anketnog upitnika. Vijest možete pronaći na sljedećem linku: http://www.lag-sjevernaistra.hr/anketni-upitnik-temu-upravljanja-pokrovnim-usjevima-vinogradu/

 

 
 
 
 
 

 

 

          
       
         
 


Copyright: Općina Kaštelir Labinci, Izrada: Studio web art