Održan Božićni koncert Limene glazbe Kaštelir-Labinci

U prisustvu brojne publike i predstavnika lokalnih vlasti, održan je u subotu, u sali na Domu, tradicionalni Božićni koncert Limene glazbe KUD-a Kaštelir-Labinci. Organizatori ovogodišnjeg koncerta bili su Kud Kaštelir-Labinci, Općina Kaštelir-Labinci i Zajednica Talijana Labinci. Bila je to ujedno i prilika da se limenjaci zahvale općini, roditeljima i svim entuzijastima koji od 1998. godine podupiru neprekidan rad ove vrijedne skupine muzičara pod ravnanjem dirigenta Elvisa Soldatića.

U prvom dijelu koncerta Limena glazba je izvela četiri skladbe pod dirigentskom palicom Elvisa Soldatića. Potom su djevojčice plesnih skupina Leptirići i Sweet dreams, Zajednice Talijana Labinci, izvele koreografije Elisabeth Wertheim,  Boogie woogie i Reflection, izmamivši pljesak publike za izvedbu. Nakon plesa nastupila je vokalne etno skupina Zajednice Talijana Labinci ''Nigrignanum'' koja je otpjevala nekoliko prigodnih pjesama.

Prije nastavka nastupa Limene glazbe, predsjednica KUD-a Kaštelir-Labinci, gđa Dajana Ban Torcello predala je priznanja članovima za deset godina uzastopnog rada , a to su: 

  1. Marta Pilat
  2. Antonia Kocijančić
  3. Valter Ružić
  4. David Kocijančić
  5. Damjan Justinčić
  6. Adrijano Kocijančić
  7. Luka Kos
  8. Mauro Rojac
  9. Rudi Kocijančić, za 10 god.aktivnosti i funkciji predsjednika limene glazbe

U nastavku je Limena glazba pod ravnanjem Elvisa Soldatića odsvirala drugi dio koncerta , a zatima je voditeljica programa u ime Limene glazbe svima  poželjela čestit Božić i sretnu Novu godinu te sve prisutne pozvala na druženje i domjenak.

E.D. 

 

 
 
 
 
 

 

 

          
       
         
 


Copyright: Općina Kaštelir Labinci, Izrada: Studio web art